Εξωτερικού χώρου

Ξύλινες ξαπλώστρες

Για την παραλία, τόν κήπο, το beach bar, την πισίνα

Ξύλινες ξαπλώστρες KASWOOD: Μοναδικός σχεδιασμός & υψηλή αντοχή!

Ξύλινες ξαπλώστρες εξωτερικού χώρου της εταιρίας KASWOOD, ιδανικές για επαγγελματική χρήση σε τουριστικά καταλύματα, πισίνες, παραλίες αλλά και ιδιωτική χρήση για βεράντες και κήπους. Κατασκευασμένες από ξύλο ιρόκο, καστανιά και πεύκο. Με βαφές ακρυλικές οι οποίες χάρη στην μοναδική τους σύνθεση εξασφαλίζουν σημαντική προστασία από εξωγενείς παράγοντες για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Επαγγελματική χρήση

Υψηλή αντοχή

Μοναδικό design

Κομψή, ελαφριά και ανθεκτική

Ίρις

Η ξύλινη ξαπλώστρα Ίρις διακρίνεται για τον κομψό σχεδιασμό και την ανθεκτικότητά της. Διαθέτει πλάτη που μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορες θέσεις μέσω του ανοξείδωτου σταντ ώστε να προσφέρει την καλύτερη δυνατή άνεση και ρόδες για την εύκολη μετακίνησή της. Διατίθεται σε ιρόκο, καστανιά και πεύκο.

Ιδιαίτερο design με υψηλές Αντοχές

Αναΐς

Η ξύλινη ξαπλώστρα Αναΐς ξεχωρίζει για την αντοχή και το ιδιαίτερο design της. Διαθέτει πλάτη η οποία προσαρμόζεται σε 4 διαφορετικές θέσεις και κατασκευάζεται από ιρόκο, καστανιά και πεύκο. Η ξαπλώστρα Αναΐς είναι ιδανική για χώρους που θέλουν να ξεχωρίσουν για την αισθητική και την ποιότητά τους.

Πολυτελής, Στιβαρή και Άνετη

Κύμα

Η ξύλινη οβάλ ξαπλώστρα Κύμα είναι βαρέως τύπου, μοντέρνα και ιδιαίτερα άνετη. Διαθέτει πλάτη η οποία προσαρμόζεται σε διάφορες θέσεις και ξύλινες ρόδες για την εύκολη μετακίνησή της. Κατασκευάζεται από την εταιρεία μας σε ιρόκο, καστανιά και πεύκο. Η ξύλινη ξαπλώστρα Κύμα είναι σίγουρο πως θα δώσει στον χώρο σας ένα ξεχωριστό στυλ πολυτέλειας και αρχοντιάς.

Ξενοδοχεία που συνεργαζόμαστε & μας εμπιστεύονται!

ambassador
Προτεραιότητα η ικανοποίησή σας!

Εξοπλίστε τον χώρο σας με ξύλινες ξαπλώστρες από την KASWOOD!

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Τηλεφωνήστε μας Σήμερα στο +30 690 948 4646

Είμαστε στη διάθεση σας για να απαντήσουμε στις απορίες σας και να σας καθοδηγήσουμε στην κατάλληλη επιλογή των επαγγελματικών ξύλινων ξαπλωστρών για την παραλία, την πισίνα ή τον κήπο σας.

Ειδικές τιμές για τουριστικά καταλύματα και χονδρική πώληση!