Γνωρίστε μας!

Προφίλ

Μάθετε περισσότερα για εμάς.

Από την Ιδέα στην Δημιουργία!

Η KASWOOD Ο.Ε (ΑΦΟΙ ΚΕΦΑΛΑ) είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται εδώ και 20 χρόνια στον χώρο της κατασκευής επίπλων κουζίνας και όχι μόνο. 
Μέσα από την μακροχρόνια εμπειρία μας είμαστε κοντά σας προκειμένου να σας βοηθήσουμε να υλοποιήσετε οποιαδήποτε επιθυμία σας.  
Η πολύχρονη πείρα μας δίνει την δυνατότητα να δημιουργούμε έπιπλα που φημίζονται για την άριστη ποιότητα και το μοναδικό τους στυλ.

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Στόχος μας είναι να δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Ακόμα και μετά το πέρας των εργασιών είμαστε κοντά σας σε οτιδήποτε χρειαστείτε. Η ειλικρίνεια, η υπευθυνότητα και η συνέπεια είναι λέξεις που μας χαρακτηρίζουν.

Η εταιρία μας αναβαθμίζεται συνεχώς και μέσα από μια μεγάλη και διαρκώς  ανανεωμένη ποικιλία σχεδίων έχουμε ως σκοπό να ικανοποιήσουμε όλες σας τις προσδοκίες έτσι ώστε να δημιουργήσετε το σπίτι που ονειρεύεστε!

χειροποίητη καρέκλα
σχεδιο κουζίνας
ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ

Η Φιλοσοφία μας

Προτεραιότητα μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας. Γι’ αυτό δίνουμε μεγάλη έμφαση στην κατασκευή επίπλων που να αντέχουν στον χρόνο.

  • Η υψηλή ποιότητα στα υλικά που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή των επίπλων πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον.
  • Με σχέδια μελέτης και κατασκευής δίνουμε αξία σε κάθε αντικείμενο.
  • Συνεργαζόμαστε μόνο με τους καλύτερους στον τομέα.

Τι έχουμε καταφέρει

Κύρια ορόσημα
850+

Ολοκληρωμένα Έργα

1500+

Σχέδια

20+

Χρόνια Εμπειρίας

1300+

Μελέτες χώρων

Γνωρίστε τις Υπηρεσίες μας!

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.